Empresa

Girweb, impulsa la presència a internet de totes les empreses i comerços, amb l’objectiu que assoleixin noves oportunitats, persisteixin i siguin més competitives. L’era de la comunicació i les noves tecnologies és impensable sense internet.

Tots utilitzem la xarxa contínuament per cercar qualsevol informació (un restaurant al centre de la ciutat, la gamma de matalassos d’una determinada marca, el servei tècnic per arreglar la rentadora, etc.) i és per això que la visibilitat a internet s’ha convertit en un element imprescindible durant el nostre dia a dia.

L’objectiu principal de GirWeb® és donar l’oportunitat a les petites i mitjanes empreses de fer créixer el seu negoci mitjançant les possibilitats que els ofereix la xarxa.

GirWeb® ofereix una pàgina web avançada amb botiga virtual; amb allotjament, domini i correus electrònics propis; autogestionable i multiidioma; accessible des de qualsevol dispositiu; optimitzada per als cercadors, i amb elements d’interacció com ara butlletí electrònic, àrea privada, formularis personalitzats, enllaç amb les xarxes socials, etc. Tot plegat amb l’assessorament i el suport d’un equip de professionals altament qualificat en comunicació digital i a l’avantguarda de les noves tecnologies.