Portafoli

www.scandinaviagirona.comScandinavia Girona és una bioclínica d’especialitats mèdiques centrada en aconseguir el benestar, millorar la qualitat de vida i la imatge dels nostres pacients.

Els professionals de Scandinavia Girona tenen un enfocament científic, personalitzat i holístic de cada cas (físic, mental i emocional). www.scandinaviagirona.com

www.centrealexandra.com
Alexandra és un centre d’estètica avançada unisex que compta amb l’última generació tecnològica d’aparells i cosmètica amb uns preus assequibles, perquè tots tenim dret a sentir-nos millor amb el nostre cos a un preu just.
Els professionals que t’atendran valoraran les teves característiques i et donaran pautes de nutrició juntament amb un assessorament del tractament que s’adaptarà a les teves necessitats.
Deixa’t assessorar pel nostre equip de professionals. www.centrealexandra.com

www.nousuport.cat
Nou Suport – Suport Equip de Serveis, SL, és una empresa nascuda el 1988 que oferim serveis d’assessorament integrals en l’àmbit empresarial i privat amb vocació de servei. www.nousuport.cat

www.avsantaeugenia.com

Salutació a TOTS els socis de l’Associació de Veïns de Santa Eugènia de Ter, us presentem la NOVA web www.avsantaeugenia.com

www.cosmeticdiet.net

Distribució de productes cosmètics, per a centres d’estètica i productes capil·lars per a perruqueries distribuïdors de TOP SHELF 4 MEN per barberies.

www.gironancs.catGirona NCS neix l’any 1995 integrada en una assessoria fiscal, comptable i laboral amb l’objectiu primordial de ser sempre molt conscients de les necessitats quotidianes dels nostres clients.

www.BarcelonaTermintas.com

Especializados en el control curativo y preventivo contra termitas y carcomas. A Barcelona Termitas llevamos más de 25 años realizando tratamientos con garantías de larga duración.

Montilivi Descans Botiga de venda de matalassos, somiers, canapès, coixins i tapibases, roba de llit i complements a Girona.

LBfustersLB Fusters una empresa contemporània i innovadora que alhora compta amb més de 15 anys d’experiencia al món de la decoració i fabricació de mobles a Girona.

InstalogarInstal·lacions Logar es remonta a 15 anys i compte amb més de 28 anys d’experiència al sector. És una empresa familiar fundada l’any 1998 pel Sr. Manel López , actual gerent de l’empresa ubicada a Girona.

Restaurant Mas de CucAl Restaurant Mas de Cuc es pot gaudir dels millors plats que ens ofereix la Cuina de Mercat i la Cuina casolana, menú diari, menú cap de setmana i carta.

www.classea.cat CLASSE A, és la nova acadèmia de Girona. Està formada per una cooperativa de professors amb anys d’experiència en el sector de la formació, i per GRUP COOPERATIU SERSA.

www.equipdestetica.com Equip d’estètica és ara una empresa compromesa amb els empresaris i amb la gent emprenedora, situada enmig de la ciutat de Girona, amb una llarga experiència en el sector de l’estètica des de l’, any 2005.

mima't Girona Perruqueria Mima’t, tenen un servei de diagnòstic de cabell, i tenen gran experiència a l’hora de triar el millor per al tractament del seu cabell.

Conplag Empresa especialitzada en desratitzacions, desinsectacions, desinfeccions i especialitzats en tractaments curatius i preventius de la fusta (Tèrmics i corcs)

Termitas Girona Especialitzats en el control curatiu i preventiu contra tèrmits i corcs, amb més de 25 anys realitzán tractaments amb garanties de llarga durada.

Restaurant Mas Aliu Mas Aliu, restaurant d´Aiguaviva del Gironès, amb més de vint anys d’història. Esmorzars de forquilla i dinars de cuina casolana.

Construccions i Obres Taialà Empresa dedicada a la construcció, reforma i manteniment d’immobles, amb personal altament qualificat amb una llarga experiència en el mercat de la construcció a Girona i rodalies.

Dlfuster A la fusteria Dfuster disposen d´un taller propi a Girona per a la fabricació de mobles a mida, per la seva distribució i muntatge dins la ciutat o rodalies.

Fotollocs Turisme fotogràfic. Blog de fotografies de viatges, consell i suggeriments dels llocs visitats.

Only Changes Web d’intercanvis d’objectes. Registra’t i intercanvia objectes que no sàpigues que fer amb ells.