Consultes freqüents

 • Consultes freqüentsSi contracto avui aquesta oferta, quan trigareu a tenir la meva web?
  Quant contracti l’oferta, i s’hagi reflectit el pagament al nostre compte, li enviarem un qüestionari amb algunes preguntes que ens serviran per ajustar-nos el màxim possible al que té en ment . Un cop rebem el qüestionari, completat per vostè, començarem a treballar i li enviarem la primera proposta en menys de 96 hores (menys de 4 dies). Un cop hagueu acceptat el disseny començarem la programació. Aquest pas ens portarà altres 96 hores. En resum, tindrà la seva web en menys de dues setmanes.
 • Quines són les formes de pagament?
  Acceptem transferència bancària o Paypal. El pagament es realitza en dues parts. La primera abans de començar a treballar. La segona abans de començar a programar, una vegada hagi donat la seva conformitat al disseny.
 • Què passa si no m’agrada el disseny?
  Li presentarem una altra proposta o farem els canvis necessaris. Fins al dia d’avui no hem tingut cap client que no hagi acabat satisfet amb el disseny, en el pitjor dels casos, després de 2 o 3 revisions. Si vostè és el primer, no es preocupi, li tornem els diners. Garantia 100% de satisfacció.
 • Què passa si vull que em dissenyeu vosaltres també els continguts?
  Com ​​Estudi Creatiu 360 º podem oferir totes les facilitats que necessiti: Locucions, redacció, fotografia (d’estoc o estudi), animació, etc. Si vols que nosaltres dissenyem totes les seccions podrem pressupostar la feina que requereixi.
 • Quines opcions tinc per dissenyar les seccions?
  Les administracions que instal · lem amb aquestes ofertes són panells Joomla, Drupal i WordPress. Permeten editar els continguts amb una aparença molt similar a Microsoft Word, permetent posar taules, textos amb mida, color i estils configurables, fotografies, llistes ..